Altijd de laagste prijs

Gratis keukenadvies?

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.Ja, ik begrijp het Privacystatement
*Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Welkom in de Keukencowboys wereld


De wereld waarin jij winst maakt op je nieuwe keuken. Met onze revolutionaire methode is iedereen in staat om te besparen op een keuken. Dat geld kun je mooi gebruiken voor andere leuke dingen. 

Met 10 vestigingen is er vaak een vestiging bij je in de buurt. Ontdek in een van deze vestigingen de Keukencowboys wereld. 


Vestigingen Keukencowboys
10 Jaar Garantie

Tot 10 jaar garantie op de keuken van Keukencowboys

Complete Service

Ondersteuning van je eerste kennismaking tot na plaatsing

Altijd Beste Prijs

Vind bij Keukencowboys altijd de laagste prijs voor je keuken

Alles is mogelijk, als jij maar bespaart

Elke keuken is naar eigen wens in te delen -> 100% slagingskans

Een nieuwe keuken kopen is niet gemakkelijk, weten wij uit ervaring. In elke showroom staan vele keukens opgesteld om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is. 

Iedereen heeft​ een eigen visie om een keuken naar wens in te richten. Jouw voorkeuren verwerken wij graag in een ontwerp die precies op je persoonlijke wensen aansluit. 

Samen Vinden Wij De Keuken Waar Je Naar Op Zoek Bent


Kom eens kijken in een van onze showrooms en laat je adviseren door een ervaren adviseur

Wat klanten van ons vinden:

Shane Melaugh

"Prettige ervaring"

Inge heeft ons perfect bijgestaan met onze (niet al te) makkelijke keuken. Zonder naar het budget te vragen, zonder pressie of handjeklap kregen wij netjes de laagste prijs doorgestuurd. In de winkel hebben wij een hapje meegegeten en beide adviseurs hebben op/en aanmerkingen op het ontwerp gegeven. 
Josje en Harald Stigter, Amsterdam
Shane Melaugh

"Precies de service die ik verwachtte"

Keukencowboys heeft voor mijn 2e woning in België een mooie simpele keuken neergezet. De prijsbesparing was enorm, en de keuken is voortreffelijk geplaatst. 
Nelleke Quispel, Hilversum
Shane Melaugh

"Meer dan tevreden"

Onze afspraak zou verzet worden omdat onze adviseur ziek was geworden. Hierdoor zou onze keuken te laat geleverd worden. Er kwam een oplossing: een collega heeft een behoorlijk eind gereden om onze keuken toch nog op tijd af te maken. Later in de winkel hebben wij een aantal wijzigingen doorgevoerd en de verkoper weer gezien. Er word hier niet alleen gemaakt wat de klant wil, er word actief meegedacht en men durft ook dingen ´af´ te raden. Door deze hulp en betrokkenheid was onze nieuwbouwkeuken toch op tijd af! Netjes! 
Lindsey van Doorn en Marco Lammers, Apeldoorn