Goedkope alternatieven voor keukenkasten?

Wandrekken zijn ook betaalbaar, trendy. Of als u gewoon een creatievere opslagmethode voor uw keuken wilt, hebben wij de inspiratie voor u.

Goedkope alternatieven voor keukenkasten?

Wandrekken zijn ook betaalbaar, trendy. Of als u gewoon een creatievere opslagmethode voor uw keuken wilt, hebben wij de inspiratie voor u. In plaats van simpelweg spullen op je aanrecht op te bergen, zijn er veel fantasierijke manieren om de oude kasten weg te gooien en het meeste uit je keukenruimte te halen - waaronder zwevende planken, kratten, rekken, hokjes, aanrechtplanken, metalen kluisjes en nog veel meer. Zwevende planken zijn de ideale keuze voor keukenontwerpen die open en luchtig zijn, of voor keukens met weinig of geen bovenkasten.

In feite is de keuze voor open schappen in uw keuken een geweldige manier om uw serviesgoed tentoon te stellen. Over het algemeen is deze optie veel goedkoper dan traditionele bovenkasten in uw keuken. Als u van plan bent serviesgoed of zware voorwerpen op uw zwevende planken te bewaren, is het belangrijk dat u geschikte ankers gebruikt, anders worden ze stevig aan muurbouten bevestigd. Dit alternatief voor keukenkasten maakt koken ongelooflijk gemakkelijk, omdat alles gemakkelijk toegankelijk is.

Als je open rekken in je keuken wilt hebben, ben je niet beperkt tot alleen zwevende planken. Als alternatief kunt u kiezen voor rekken met beugels om de ondersteuning te verbeteren en ook een andere uitstraling in uw keuken te bieden. Het gebruik van oude vintage metalen kluisjes, zoals die je op de middelbare school hebt gebruikt, kan je keuken een unieke, industriële uitstraling geven. Verticaal georiënteerd, zijn deze alternatieven voor keukenkasten uitstekend geschikt voor het bewaren van snacks, alcohol of andere voorwerpen waarvan u niet wilt dat uw kinderen er toegang toe hebben.

Het grote voordeel van het kiezen van metalen kluisjes in plaats van uw keukenkasten is de mogelijkheid om ze te vergrendelen. Metalen kluisjes zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze vuil of beschadigd raken wanneer ze in contact komen met voedsel. Het is natuurlijk vermeldenswaard dat het moeilijk en duur kan zijn om aan vintage kluisjes voor uw keuken te komen. Daarom is dit misschien niet de beste optie voor mensen met een beperkt budget.

Hangende planken zijn geweldig omdat ze niet in de muur hoeven te worden verankerd, wat een groot voordeel kan zijn voor mensen met muren die van gips zijn gemaakt. Net als andere opties voor open rekken, zullen hangende planken gemakkelijker stof, vet en vingerafdrukken verzamelen. Het kan moeilijk zijn om uw vaat schoon te houden als u ze in hangende schappen bewaart. In de afgelopen jaren zijn oude hokken populair geworden als opslagalternatief in keukens.

Hokken zijn ongelooflijk veelzijdige meubelstukken, vooral als ze in de keuken worden gebruikt. Over het algemeen vormen antieke hokken een aanvulling op de natuurlijke patronen en texturen van de ruimte, terwijl moderne hutten een scherpere aantrekkingskracht zullen hebben. Hokken zijn natuurlijk niet geschikt voor alle situaties, vooral niet als je weinig vloeroppervlak hebt. Ze nemen meestal behoorlijk wat vloeroppervlak in beslag en kunnen, omdat ze omvangrijk en zwaar zijn, moeilijk te verplaatsen zijn.

Eilanden van slagersblokken die lijken op 19e-eeuwse werktafels zijn ideaal om de hardheid van stenen werkbladen en metalen apparaten in moderne keukens te verzachten. Onze plank is ontworpen voor een normale onderkast van 24 inch diep en 33 inch breed, maar het ontwerp kan worden aangepast aan bijna elke kastgrootte. Het frame is gemaakt van 1 × 4 grenen, terwijl de onderkant is gemaakt van 34 inch berkenmultiplex. Boekenkasten van verschillende afmetingen kunnen voor meerdere doeleinden in de keuken worden gebruikt.

Gebruik een brede, grote koffer in een hoekje of hoek om een ingebouwde voorraadkast of deurloze kast te creëren voor het opbergen van borden, potten en pannen. Gebruik verdeelde opbergbakken om lichte, losse voorwerpen zoals specerijen en droge spullen in op te bergen. Bekleed een muur met middelhoge boekenkasten om een overvloed aan opbergruimte te creëren waar kasten anders zouden kunnen worden geïnstalleerd. Gebruik rijen boekenkasten zonder rugleuning, elk twee of drie diep, onder een aanrecht om geïmproviseerde kasten te maken.

Hergebruik een toonbank uit een bergingswerf of koop een goedkoop aanrecht in een bouwmarkt om de nepkasten te maken. Als je keuken ruimte heeft voor zitgelegenheid, gebruik dan de achterkant van een stevige boekenkast als rugleuning voor een zitbank, met de open kant van de boekenkast als opbergruimte voor keukenspullen. Ze kunnen je keuken een ouderwetse charme geven en zijn over het algemeen ook goedkoper dan traditionele keukenkasten. Gelukkig kan je keuken er stijlvol en tegelijkertijd functioneel uitzien als je kiest voor een alternatief voor een keukenkast.

Ze zijn het perfecte alternatief voor keukenkasten en ze zijn er in verschillende stijlen, zodat ze in elke keuken passen. Als u op zoek bent naar een alternatief voor een keukenkast dat uw keuken een unieke, rustieke uitstraling geeft, dan zijn richels misschien de juiste keuze. Hoewel matglazen deuren een uniek alternatief bieden voor traditionele kasten, hebben ze nog steeds alle nadelen van keukenkasten — waaronder de omvang en het feit dat ze een aanzienlijke hoeveelheid ruimte innemen in uw keuken. Als u een kookeiland of kar kiest, kunt u zowel aanrechtruimte als opbergruimte aan uw keuken toevoegen en tegelijkertijd de ruimte een frisse, nieuwe uitstraling geven.

Kasten met deuren zorgen ervoor dat de keukenwanden dichterbij komen, waardoor de hele kamer kleiner lijkt, zodat de ruimte zich opent en je voegt diepte en drama toe aan de keuken door al je planken tentoon te stellen. Keukenkasten zijn simpelweg niet nodig als u een rek met draadrek gebruikt, zoals in commerciële keukens. Als u op zoek bent naar een alternatief voor traditionele keukenkasten, dan is een rollende keukenwagen wellicht een goede optie voor u. Een goedkope manier om je keuken te vernieuwen zonder de kasten helemaal te vervangen, is door alleen de deuren te veranderen.

Ze zijn een goedkope en gemakkelijke manier om het uiterlijk van keukenkasten te krijgen zonder dat je keukenkasten hoeft te installeren. Ze zijn een uitstekend alternatief voor traditionele keukenkasten en ze zijn er in verschillende stijlen, geschikt voor elke keuken. Er zijn veel manieren om het uiterlijk van uw keukenkastjes te verbeteren of ze helemaal te vervangen, goedkoop. Het mooie van het gebruik van een credenza als vervanging voor onderste kasten in je keuken is dat je ook een kookoppervlak in je keuken installeert.

.

Leave Reply

Required fields are marked *