Waar zijn goedkope keukenkasten van gemaakt?

Hoewel het niet goed bestand is tegen water, zijn kasten gemaakt van spaanplaat niet duur. Melamine is gemaakt van geperst hout, MD of multiplex, bedekt met een laag papier gekleurd met een door warmte gesmolten melaminehars, en is het goedkoopste kastmateriaal.

Waar zijn goedkope keukenkasten van gemaakt?

Hoewel het niet goed bestand is tegen water, zijn kasten gemaakt van spaanplaat niet duur. Melamine is gemaakt van geperst hout, MD of multiplex, bedekt met een laag papier gekleurd met een door warmte gesmolten melaminehars, en is het goedkoopste kastmateriaal. Dit materiaal bestaat uit melamine gemengd met dennenvezel en vervolgens gecoat met een polyesterfilm. Hoewel het iets duurder is dan melamine, is het nog steeds zeer betaalbaar.

Rode eik is sterk, duurzaam en relatief goedkoop voor houten keukenkasten. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en afwerkingen, heeft uitgesproken korrelpatronen en wordt meestal gebruikt voor traditionele kaststijlen. Dit hout is een optie voor voorraadkasten, semi-op maat en op maat gemaakte kasten. Multiplexkasten kunnen een goede keuze zijn voor keukenkasten, omdat ze sterker zijn dan MDF en nog steeds relatief goedkoop zijn.

Het varieert in kwaliteit en wordt ingedeeld van AA tot E. AA is de hoogste kwaliteit en E de laagste. U wilt het materiaal van uw keukenkast met zorg kiezen, op basis van uw keukenontwerp, kleurenschema en natuurlijk uw verbouwingsbudget. Laten we 7 populaire voor- en nadelen van keukenkastmaterialen vergelijken om u te begeleiden bij uw beslissing om de keuken te verbouwen.

Palmer vult aan: „De meeste mensen associëren roestvrij staal als materiaal voor commerciële keukens of openbare cafetaria's, maar tegenwoordig komt het meer voor in keukens in moderne stijl. Het artikel suggereert niet dat goedkoop goed is of dat goedkoop beter is dan welk ander type of niveau van kasten dan ook. We hebben een handvol keukenspecialisten gevraagd om de voor- en nadelen van de verschillende keukenkastmaterialen die er zijn te delen. Je zou meestal geen metalen keukenkasten in huis vinden, maar in commerciële keukens, het is echter nog steeds een optie en zou een moderne keukenuitstraling kunnen geven als je daarvoor kiest.

Keukenkasten van massief hout zijn de droom en vormen veel van de mooiste en meest decoratieve keukenideeën die er zijn. Ze hebben mijn keuken volledig vernieuwd met de nieuwe deuren, keukenkasten en accessoires in shakerstijl binnen een beperkt budget. Als je er niet echt zelf een wilt maken, kun je goedkope lade-, kast- en keukenorganizers kopen en ze gewoon in je keuken plaatsen.

Leave Reply

Required fields are marked *