Zijn dure keukenapparatuur de moeite waard?

Prestaties - Goedkopere apparaten zullen de klus zeker klaren, maar als je van koken houdt, leveren hoogwaardige keukenapparatuur betere prestaties. Een hoogwaardige serie presteert consistent, zelfs warmte en hoogwaardige ovens zijn beter geïsoleerd om warmte binnen te houden.

Zijn dure keukenapparatuur de moeite waard?

Prestaties - Goedkopere apparaten zullen de klus zeker klaren, maar als je van koken houdt, leveren hoogwaardige keukenapparatuur betere prestaties. Een hoogwaardige serie presteert consistent, zelfs warmte en hoogwaardige ovens zijn beter geïsoleerd om warmte binnen te houden. Een ander voordeel van het kopen van hoogwaardige apparatuur is dat deze meestal beter werkt. Vooral in de keuken speelt niemand graag met gevoelige kookplaten en gestreepte vaatwassers.

Luxe kopen betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw apparaten hun werk doen en uw leven gemakkelijker maken. Al meer dan 30 jaar creëert Caruso Kitchens duizenden bekroonde droomkeukens voor inwoners van Colorado. Als je al die tijd in de keuken verlangt naar betere apparaten, ben je in goed gezelschap. Hoogwaardige keukenapparatuur wordt steeds populairder onder huiseigenaren, en niet alleen vanwege hun onvergelijkbare esthetische aantrekkingskracht.

Met andere woorden: als het de keuken is die het huis maakt (en verkoopt), zijn het de apparaten die de keuken maken (en verkopen). Ik heb veel onderzoek gedaan naar verschillende keukenbedrijven en Caruso Kitchens blies alle anderen uit het water. Toen de prominente Boulder-architect Rob Fisher van New West Architecture werd ingehuurd om het huis van Bonnie Richards en Sam Miller in Lyon, Colorado, te verbouwen, verwees hij hen naar Caruso Kitchens om hun keukenontwerp te verzorgen. Toen ik uiteindelijk besloot om mijn keuken in Centennial te verbouwen, begon ik keukenshowrooms te bezoeken.

Ik kan verhalen vertellen over vrienden en familie die onlangs met goedkope kasten zijn gegaan (ze zijn nog steeds duur maar zien er goedkoop uit en gaan niet lang mee), maar het is de tijd niet waard - verspil je geld niet, doe het de eerste keer goed. Hoewel ze meestal de klus klaren en ervoor kunnen zorgen dat uw keuken er schoon en gepolijst uitziet, kunnen degenen die hun keuken willen omtoveren tot een werkelijk indrukwekkende en mooie ruimte in hun huis het moeilijk vinden om het superieure ontwerp en de aanpassing van veel luxe apparaten voorbij te laten gaan. Of u nu een volledige keukenrenovatie ondergaat of gewoon op zoek bent naar een duurdere upgrade, luxe keukenapparatuur is waarschijnlijk ooit in uw zoektocht opgedoken.

Leave Reply

Required fields are marked *