Hoeveel keukenuitbreiding kost?

Planningstekeningen kosten ongeveer £2.700. De ontwerpkosten voor een keukenuitbreiding zullen variëren van drie tot zeven procent van de totale bouwkosten.

Hoeveel keukenuitbreiding kost?

Planningstekeningen kosten ongeveer £2.700. De ontwerpkosten voor een keukenuitbreiding zullen variëren van drie tot zeven procent van de totale bouwkosten. We konden het niet geloven toen we erachter kwamen hoeveel een keukenuitbreiding kost toen de eerste offerte via e-mail van de aannemers binnenkwam. Vraagt u zich af hoeveel uw keukenuitbreiding waarschijnlijk zal kosten? Onze gids legt je alles uit zodat je niet voor verrassingen komt te staan als de rekeningen binnenkomen.

Het is echt de moeite waard om met lokale makelaars te praten voor een nauwkeurigere schatting bij het plannen van je keukenideeën, maar als richtlijn kan een keukenuitbreiding met één verdieping ergens tussen de 5 en 10% toevoegen aan de waarde van je huis; terwijl uitbreidingen van twee verdiepingen met een extra slaapkamer kunnen oplopen tot 20 procent. Als je een grotere keuken nodig hebt om meer gasten te ontvangen of gewoon een liefhebber bent van grote ruimtes en vooral grote keukens, dan zijn keukenuitbreidingen met schuin dak misschien iets voor jou. Om een idee te krijgen van de kosten voor keukenuitbreiding, gebruik daarom de uitbreidingskosten hierboven als richtlijn, voordat u ze aan deze cijfers toevoegt op basis van de stijl en grootte van de keuken die u plant. Dit betekent dat een kleine keuken van 20 m² u naar verwachting tussen de £30.000 en £40.000 plus 20% btw en de kosten van de keuken zelf zal kosten.

Leave Reply

Required fields are marked *