Hoe kom je aan een goedkope keuken?

Een goede bron van gratis keukenkasten is via uw plaatselijke Buy Nothing Project-groep. Buy Nothing is een hyperlokaal, buurtspecifiek initiatief dat, zoals de naam al zegt, vereist dat alles gratis wordt vermeld.

Hoe kom je aan een goedkope keuken?

Een goede bron van gratis keukenkasten is via uw plaatselijke Buy Nothing Project-groep. Buy Nothing is een hyperlokaal, buurtspecifiek initiatief dat, zoals de naam al zegt, vereist dat alles gratis wordt vermeld. Welke winkel het beste is, hangt af van je specifieke behoeften. Als lage kosten voor u het belangrijkst zijn, overweeg dan een grote kistenwinkel, online retailers of een grote franchise.

Als kwaliteit en expertise belangrijker zijn, zijn kleine ketens en lokale experts beter geschikt voor jou. Een goede tip om een goedkope keuken er goed uit te laten zien, is om dunne hardware te vervangen door slimmere stijlen. Handgrepen, sloten en vergrendelingen kunnen allemaal eenvoudig worden vervangen en als u kiest voor trendy messing of matzwart, kunnen ze uw keuken onmiddellijk naar een hoger niveau tillen. Door Natasha Brinsmead Gepubliceerd 13 april 21 Goede voorbeelden van goedkope flatpackkeukens zijn te vinden bij Wickes (opent in nieuw tabblad), Ikea (opent in nieuw tabblad) en B%26Q (opent in nieuw tabblad) waar je voor slechts £400 complete keukens kunt kopen, inclusief karkassen, deuren, handgrepen en bevestigingen.

Hoewel deze deuren doorgaans meer premiumproducten zijn dan veel goedkope keukenfabrikanten aanbieden, bieden ze een meer betaalbare manier om een keuken te renoveren. Plykea (link opent in een nieuw tabblad) kost zijn vervangingsdeuren voor berken tussen de £2.000 - £5.000, afhankelijk van de grootte van de keuken. Handgrepen zijn de accessoires van de keukenwereld, maar het kopen van een nieuwe set hardware die goedkoper is dan het kopen van een hele nieuwe keuken, kan nog steeds meer dan £20 kosten, afhankelijk van de stijl die je kiest. Voor de prijs van een huurauto heb je een hele keuken aan goed ontworpen, fantastisch goedkope kasten.

Argos is een geweldige plek voor goedkope keukenapparatuur, bovendien hebben ze altijd een soort verkoopevenement, zodat u nog meer geld kunt besparen. Het klinkt voor de hand liggend, maar kijk zeker eens rond voor uw nieuwe keukenapparatuur, het is verrassend hoeveel mensen de gemakkelijke optie kiezen om genoegen te nemen met degenen die zijn opgenomen in een offerte voor een compleet ingerichte keuken, dit is zelden de goedkoopste optie. Hoewel de term 'goedkope keukens' misschien niet de term was waar je naar had gehoopt onderzoek te doen als je droomt van je nieuwe keuken, kun je alle gedachten over dunne kasten en apparaten van lage kwaliteit opzij zetten.

Leave Reply

Required fields are marked *