Hoeveel kost een gemiddelde keukenuitbreiding in het VK?

Om tot in de puntjes te komen, bedragen de gemiddelde kosten voor keukenuitbreiding in het VK £30.000. Ondertussen stijgt die prijs in Londen naar ongeveer £50.000.

Hoeveel kost een gemiddelde keukenuitbreiding in het VK?

Om tot in de puntjes te komen, bedragen de gemiddelde kosten voor keukenuitbreiding in het VK £30.000. Ondertussen stijgt die prijs in Londen naar ongeveer £50.000. Maar deze prijs kan enorm variëren rond die cijfers, van handelaars, vloeren, keukentype en afwerkingen. De ontwerpkosten voor een keukenuitbreiding zullen variëren van drie tot zeven procent van de totale bouwkosten.

De kosten voor een bouwvergunning verschillen, afhankelijk van waar u zich in het VK bevindt. Voor een keukenuitbreiding bedragen ze echter ongeveer £200 voor een volledige planningsaanvraag voor één woning. Een keuken kost je meer dan een badkamer, wat neerkomt op ongeveer £10.000 aan je vergoeding voor een lage tot middelgrote keuken. Om echter een globaal beeld te krijgen van hoeveel de installatie zal bijdragen aan de uitbreidingskosten van uw keuken, bedragen de gemiddelde montagekosten van een keuken van ongeveer 13 m2 ongeveer.

In het geval van een keukenuitbreiding bouwt u eerst de schil en voegt u vervolgens de keukenarmaturen en fittingen toe. Het is echt de moeite waard om met lokale makelaars te praten voor een nauwkeurigere schatting bij het plannen van uw keukenideeën, maar als richtlijn kan een keukenuitbreiding met één verdieping tussen de 5 en 10% bijdragen aan de waarde van uw huis; terwijl uitbreidingen met twee verdiepingen met een extra slaapkamer kunnen oplopen tot 20% procent. Dit betekent dat een kleine keuken van 20 m² u naar verwachting tussen de £30.000 en £40.000 plus 20% btw en de kosten van de keuken zelf zal kosten. Om een idee te krijgen van de kosten voor keukenuitbreiding, gebruik daarom de uitbreidingskosten hierboven als richtlijn, voordat u ze aan deze cijfers toevoegt op basis van de stijl en grootte van de keuken die u plant.

Het verbeteren van uw keuken met een grote keukenuitbreiding aan de achterzijde met een oppervlakte van ongeveer 30 m2, is een groot project dat vele tienduizenden ponden kost.

Leave Reply

Required fields are marked *