Hoeveel kost de keuken?

De uiteindelijke kosten zijn ook afhankelijk van de grootte van uw keuken. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in je browser.

Hoeveel kost de keuken?

De uiteindelijke kosten zijn ook afhankelijk van de grootte van uw keuken. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in je browser. Voor de beste ervaring op onze site moet u Javascript in uw browser inschakelen. Huiseigenaren voelen zich vaak verbijsterd door de kosten voor het verbouwen van keukens.

Het is moeilijk om exacte kosten te krijgen voor een complete keukenverbouwing, omdat elk project zijn eigen unieke behoeften, functies, eigenaardigheden en oplossingen heeft. Qua materialen heb je budgetopties en luxe opties. Bovendien hanteren installateurs in het hele land verschillende tarieven voor vergelijkbare diensten. Het is moeilijk om vanaf het begin de exacte kosten van uw keukenverbouwingsproject te weten.

U kunt echter zo vroeg mogelijk beginnen na te denken over uw verbouwingsbudget. Om u op weg te helpen, hebben we de kosten van een typische keukenverbouwing inbegrepen. We delen ook budgetbenchmarks, uitsplitsingen over de kosten voor het verbouwen van keukens en tips om te besparen op renovatiekosten. Het bepaalt wat er mogelijk is met uw keuken, van de materialen die u kiest tot de professionele hulp die u inhuurt.

Om je voor te bereiden op onverwachte uitgaven, raden we aan om 10-20% van je totale budget opzij te zetten. Deze verouderde, donkere keuken is opgefrist met een eiland en voorraadkasten. Maak een schatting van wat uw nieuwe keukenkasten gaan kosten. We hebben deze grafiek gemaakt om te laten zien hoe een verbouwing van een keuken eruit zou zien onder verschillende budgetten.

Meestal doe-het-zelvers of opnieuw afwerken van kasten, RTA-kast/spoelbak- en kraanupgradeWerkbladen vervangen met goedkope materialen (laminaat, vinyl, tegels), muren en plafonds schilderenApparatuurupgradeLED- of insteekverlichting installeren De gemiddelde kosten voor het verbouwen van een keuken blijven stijgen. Het budget voor de renovatie van een keuken varieert echter op basis van de grootte van de keuken, het soort gebruikte materialen en uw persoonlijke budget. Deze prijsgrafiek van HomeAdvisor geeft een overzicht van de verschillende kosten voor het installeren van de elementen van een keukenverbouwing. De installatiekosten voor keukens voor kasten en andere materialen variëren afhankelijk van de locatie en het budget voor het verbouwen van de keuken.

Kleinere verbouwingen kunnen een hogere ROI opleveren omdat ze meestal gericht zijn op het oplossen van functionele problemen. Ze zijn vaak ontworpen met meer veelzijdige stijlen. Duurdere projecten geven doorgaans een hoge prioriteit aan persoonlijke stijl en esthetiek. Hoewel potentiële kopers ervoor zullen zorgen dat het sanitair en de apparaten werken, hebben de meesten geen goed versierde keuken nodig.

Tenzij het je doel is om je huis onmiddellijk te verkopen, kun je het beste een keuken ontwerpen waar je dol op zult zijn. Uiteindelijk is je keuken meer dan een investering. Hier zorg je voor en zorg je voor je gezin. In de keuken vermaak je vrienden en gasten.

Het is het levende en ademende centrum van je huis, waar denken, praten en rusten plaatsvindt. Als je de komende jaren in je huis woont, kies dan wat je wilt en geniet ervan. Uit het Research for Cooking %26 Kitchen Intelligence bleek dat 40% van de huiseigenaren zegt meer geld te willen uitgeven aan de renovatie van hun keuken. Hun grootste spijt was dat ze niet meer organisatorische functies hadden toegevoegd.

De budgetten voor het verbouwen van keukens zijn de afgelopen jaren enorm gestegen. Niet alleen zijn keukens in de loop van de tijd groter geworden, ze zijn ook mooier geworden. Zelfs redelijk geprijsde huizen vragen steeds meer om luxe voorzieningen. Hoewel u met een kleiner budget speciale functies kunt toevoegen, moet u misschien een manier vinden om zuinig te zijn.

Begin vroeg en neem de tijd om koopjes te vinden. Onderzoek eerst producten zodat u de kwaliteit kunt evalueren. Kijk vervolgens online en bij kortingswinkels naar aanbiedingen. Houd er rekening mee dat het kopen van artikelen op voorraad meestal minder kost.

Tot slot, als je een product vindt dat je leuk vindt dat buiten het budget valt, zoek dan naar vergelijkbare stijlen bij goedkopere retailers. Je kunt ook proberen te winkelen in hergebruikcentra en bergingswinkels. Alles waarbij sanitair, gas of elektriciteit worden verplaatst, verhoogt uw budget. Om kosten te besparen, kies een ontwerp dat de voetafdruk van uw keuken behoudt, of pas het slechts in geringe mate aan.

Het is mogelijk om sommige apparaten te verplaatsen zonder de aansluiting te verplaatsen. Een vaatwasser kan bijvoorbeeld meestal naar de andere kant van een gootsteen worden verplaatst. Zelfs als je geen bouw- of doe-het-zelfvaardigheden hebt, kun je overwegen om je project te beheren als je eigen hoofdaannemer. Als uw eigen hoofdaannemer kunt u tot 30 procent besparen op uw hele verbouwingsproject.

Om uw budget wat te verminderen, kunt u overwegen om werkbladen van enkele dikte te gebruiken of te kiezen voor laminaat. Kies minder dure aanrechtmaterialen om geld te besparen. Als u binnenkort verkoopt, houd er dan rekening mee dat veel kopers op zoek zijn naar stenen oppervlakken zoals graniet of kwarts. Voer je e-mailadres in en geniet van exclusieve toegang tot speciale aanbiedingen en nieuws.

Ontdek hoe je favoriete beroemdheden uit shows zoals HGTV's Kitchen Cousins en Property Brothers 20 kleine keukens hebben omgetoverd tot prachtige en functionele ruimtes. In een keuken die uitkomt op een dek, is dit een groter deel van het budget, terwijl het in een open keuken zonder ramen of alleen een kleine keuken misschien minder is. Als je je niet kunt inzetten voor een volledige keukenmake-over, maar je ruimte meer nodig heeft dan alleen een opfrisbeurt, is een gematigde keukenverbouwing misschien de beste optie. Veel oudere keukens voldoen niet aan de huidige voorschriften, dus het bijwerken en verkrijgen van de nodige vergunningen om de veiligheid van de keuken te moderniseren, zal zowel de veiligheid van uw huis verhogen als de waarde van het huis verhogen (huiseigenaren weten echter misschien niet dat vergunningen verborgen kosten zijn in verband met een gemeenschappelijke verbouwing).

projecten). Meestal hebben aannemers voor keukenverbouwing een deal met een bepaalde bank over de herfinanciering van uw keukenverbouwingskosten. Als je eenmaal de grote beslissingen hebt genomen over de leuke aspecten van een keukenverbouwing, de onderdelen die je kunt zien, moet je nog steeds rekening houden met het onzichtbare netwerk van leidingen en draden dat de keuken laat draaien, samen met de kosten van de diensten van iemand om te helpen dat netwerk efficiënt te plannen. Dus wat is het verschil tussen een keukenverbouwing en een keukenrenovatie? Dit is een lastige vraag.

Als de indeling van uw keuken goed is ontworpen, maar sommige elementen er gedateerd uit beginnen te zien, of als uw keuken minder dan 70 vierkante meter groot is, heeft u misschien maar een kleine verbouwing nodig. Als je je de keuken waar je van droomt perfect in je hoofd kunt voorstellen en een van de beste softwareopties voor keukenontwerp kunt gebruiken om een plan te maken, dan is dat geweldig en het bespaart behoorlijk wat tijd en geld. Een fris keukenontwerp actualiseert niet alleen uw huis en verhoogt de verkoopwaarde, het kan van uw keuken een functioneler en aantrekkelijker epicentrum van uw huis maken. Kombuiskeukens hebben een zeer efficiënte indeling en zijn meestal aan de kleinere kant voor keukengrootte omdat er een beperkt vloeroppervlak is; dat gezegd hebbende, richten ze hun efficiëntie op kasten en aanrechtruimte, wat grotere ticketartikelen zijn voor de prijs.

Veel oudere keukens zijn ontworpen met één kok in gedachten, terwijl er tegenwoordig in veel huishoudens meerdere mensen tegelijk in de keuken kunnen samenkomen. .

Leave Reply

Required fields are marked *