Waar koop je de goedkoopste keukenapparatuur?

Home Depot heeft vrijwel elk belangrijk apparaat dat u nodig heeft. Het uitgebreide assortiment is compleet met ovens, koelkasten, vaatwassers, afzuigkappen en meer van toonaangevende merken zoals Samsung, Whirlpool, LG en GE, maar ook waardegedreven merken zoals Frigidaire en Amana.

Waar koop je de goedkoopste keukenapparatuur?

Home Depot heeft vrijwel elk belangrijk apparaat dat u nodig heeft. Het uitgebreide assortiment is compleet met ovens, koelkasten, vaatwassers, afzuigkappen en meer van toonaangevende merken zoals Samsung, Whirlpool, LG en GE, maar ook waardegedreven merken zoals Frigidaire en Amana. In de exclusieve ledenenquête van CR scoort Abt het beste voor prijs, service en zelfs succesvol onderhandelen. Maar ook andere retailers staan open voor het maken van deals.

Onze leden melden dat ze een aantal prijsonderhandelingstactieken hebben geprobeerd. De meest voorkomende zijn om meerdere artikelen tegelijk te kopen of te verwijzen naar prijzen die door andere retailers worden aangeboden. Een andere effectieve onderhandelingsmethode is erop te wijzen dat je een veteraan of een oudere persoon bent. Onder succesvolle hagglers gebruikte 15 procent geen speciale hefboomwerking; ze vroegen het gewoon.

Het kan ook geen kwaad om een winkelier te vragen om diensten aan te bieden zoals bezorging, installatie en gratis vervoer als deze nog niet zijn geleverd. Costco onderscheidt zich van grote retailers door in het algemeen de levering en basisaansluiting op te nemen in de prijs van zijn grote apparaten, en niet in rekening te brengen om de oude weg te slepen. Uit het onderzoek van CR bleek met name dat de meeste klanten het grote apparaat van hun keuze hebben kunnen vinden en kopen, ondanks vertragingen en tekorten in de toeleveringsketen als gevolg van COVID-19.Ongeveer twee derde van de kopers van grote apparaten, 65 procent, zei dat ze het grote apparaat hadden gekocht dat ze in de gaten hadden. Slechts 8 procent moest een alternatief kopen als het gewenste alternatief niet beschikbaar was.

Zevenentwintig procent is niet begonnen met winkelen met een model in gedachten. Toch overkwam dat slechts 11 procent van hen. Tien procent van de kopers van koelkasten en vriezers moest genoegen nemen. Om het gewenste model te krijgen, moet je vaak rondkijken.

Een derde van alle shoppers die tijdens hun winkelproces een winkel in de steek hebben gelaten, deed dit vanwege problemen met de beschikbaarheid van producten. Nog eens 15 procent zei dat de winkelier niet genoeg modellen tentoonstelde. Home Depot en Lowe's waren de winkels die het meest waarschijnlijk zouden worden verlaten; een kwart van de respondenten zei dat ze uiteindelijk ergens anders heen gingen. Toch werd bijna de helft van alle belangrijke apparaten in ons onderzoek gekocht bij deze twee retailgiganten.

Omdat de prijzen teleurstellend zijn, zetten onze leden zoveel of meer voorraad in service, installatie en levertijd. Lees onze andere tips voor het kopen van een groot apparaat. CR-leden kunnen verder lezen voor profielen van de vier grote retailers van apparaten die een topscore behalen bij onze leden. Om te zien hoe andere verkopers het doen in de beoordelingen van onze apparatenwinkels, zie onze volledige lijst van 20 nationale grote detailhandelaars van huishoudelijke apparaten.

We beoordelen ook onafhankelijke bedrijven en grote fabrikanten van apparaten als afzonderlijke groepen. Word lid om het volledige artikel te lezen en toegang te krijgen tot digitale beoordelingen. We onderzoeken, onderzoeken en testen, zodat u met vertrouwen kunt kiezen. Alle e-mailadressen die je opgeeft, worden alleen gebruikt voor het verzenden van dit verhaal.

Een apparaat dat cruciaal is om het comfortniveau in uw huis te verhogen, is een airconditioner. Hoewel veel mensen in huizen met centrale airconditioning wonen, doen velen dat niet en dat is waar we kunnen helpen. We bieden units die precies in een raam passen en meerdere kamers tegelijk koel kunnen houden, en draagbare airconditioners die ideaal zijn om een eenpersoonskamer op de gewenste temperatuur te houden. Factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een airconditioner zijn onder meer het dekkingsgebied dat moet worden gekoeld, de grootte van de ruimte (als u een raameenheid kiest) en het aantal BTU's dat het apparaat bezit.

BTU's verwijzen naar de hoeveelheid warmte die een airconditioner per uur uit een kamer kan verwijderen, waarbij tot 5.400 BTU's worden aanbevolen voor kleine kamers (150 vierkante voet) en 32.000 BTU's voor een oppervlakte van 1.600 vierkante meter. Zoals bij de meeste producten van deze aard, moet u zeker op het ENERGY STAR-label letten om er zeker van te zijn dat u een eenheid krijgt die ook nog eens kosteneffectief is.

Leave Reply

Required fields are marked *