Goedkope nieuwe keukenkasten?

Items op Facebook Marketplace zijn geldelijk of ten koste van geruilde artikelen. Gebieden die onder Facebook Marketplace vallen, zijn niet zo gedetailleerd als bij lokale Facebook-groepen.

Goedkope nieuwe keukenkasten?

Items op Facebook Marketplace zijn geldelijk of ten koste van geruilde artikelen. Gebieden die onder Facebook Marketplace vallen, zijn niet zo gedetailleerd als bij lokale Facebook-groepen. Maar ze bevinden zich meestal in dezelfde stad of metrogebied. Stel uw volgende project voor en bepaal de prijs met onze gratis ontwerpdiensten.

Tijdens het verbouwingsproces besteedt u veel tijd aan het onderzoeken, ontwerpen en voltooien van uw keuken om aan de behoeften van uw gezin te voldoen. Je wilt dat je gasten zich op hun gemak voelen wanneer ze op bezoek komen, en je wilt een keuken die jouw unieke stijl laat zien. Als het gaat om keukenontwerp, moet u nadenken over de vorm en functie van uw keuken. Elke moderne keuken heeft een balans nodig die je in staat stelt om op te bergen, te werken en te entertainen, maar er tegelijkertijd mooi uitziet.

We hebben de beste fabrikanten van RTA-kasten in de VS zorgvuldig geselecteerd. We zijn trots op onze communicatie en eersteklas service en bieden een gemakkelijke ervaring met witte handschoenen tijdens het ontwerpproces van uw keuken. We kunnen goedkope prijzen aanbieden voor onze keukenkasten omdat we rechtstreeks verzenden, zonder overheadkosten, zoals fysieke locaties. Maar niets vervangt het vinden van echt goede nieuwe kasten die een balans vinden tussen stijl en lage kosten.

De meeste professionals in de woningbouw hebben hun favoriete betaalbare opties, maar een merk dat vaak opduikt is IKEA. Als IKEA-deuren niet goed genoeg zijn, biedt dit Californische bedrijf een breed scala aan fronten die variëren van melamine, houtfineer, massief houten kozijnen, teruggewonnen hout en thermofolie. Het bedrijf biedt ook onafgewerkte onderdelen aan die bedoeld zijn om in het veld te worden gebeitst of geverfd. Het bedrijf werkt samen met Deense architecten om unieke keukenfronten en tafelbladen te ontwerpen die passen bij de basismodules en populaire modules van IKEA.

Het biedt ook verstelbare fronten voor de PAX-garderobe, het BESTÅ dressoir en de GODMORGEN-badkamerkast van het Zweedse bedrijf. Bekende architecten zijn onder meer Bjarke Ingels en Norm Architects. Het merk is de middengeprijsde, goedkopere lijn van het ultrapremium klantbedrijf Henrybuilt. De lijn werd gelanceerd als alternatief voor IKEA en biedt modulaire stukken en maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals walnoot, bamboe en esdoorn.

Opgericht door een Zweedse meubelontwerper en een Amerikaanse architect, maakt het bedrijf op maat gemaakte fronten voor IKEA-kasten. Materialen zijn onder meer gelakte en heldere vezelplaat, getextureerde laminaten en eiken-, essen-, walnoot- en bamboefineer. Dit Portland, Ore. Tot de materialen behoren een gerecycleerd houtproduct met een hoge dichtheid dat vormstabieler is, massieve houten stijlen en rails en houtfineer.

Hier wordt gewoon gezaagd walnoot getoond. Alle deuren zijn klaar, verveeld en klaar om te installeren. De Akurum-lijn van Ikea is niet langer beschikbaar — deze heet nu Sektion. Ik installeer al 30 jaar Ikea-kasten in de metro NY.

Ik vind dat de Ikea-kasten de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben voor prijs, kwaliteit en uiterlijk. Ze gebruiken hoogwaardige laden en scharnieren. De enige keer dat ik teruggebeld word door een klant is wanneer ze een andere keuken willen in een nieuw appartement. Ik heb gemiddeld 3 verwijzingen van mijn klanten.

Er zijn veel beperkingen aan de Ikea, het zou me verbazen als er na de installatie echt net zoveel besparingen zijn ten opzichte van sommige van de in de VS gemaakte kastlijnen, zoals Waypoint. Ik dacht dat de NKBA bestond uit keuken- en badprofessionals, van wie velen hun brood verdienen door kasten en aanverwante artikelen te verkopen. Ik mis vast iets, maar hoe kun je geld verdienen door klanten iets te verkopen dat ze zelf zonder jou kunnen kopen? Als ik Ikea aan mijn potentiële klanten aanbeveel, is dat het laatste wat ik ooit van ze zal zien. Ik kan het niet meenemen in mijn showroom en Ikea verkoopt het me niet met handelskorting, zodat ik mijn brood kan verdienen door het te verkopen.

Dat geldt in het kwadraat en in blokjes voor alle bedrijven die Ikea-add-ons en kasten direct aanbieden, zoals Cliq. Als je advies gaat geven, moet je in ieder geval rekening houden met je doelgroep. Er zijn voorraadkasten van Amerikaanse makelij die, als je rekening houdt met de kosten om IKEA-kasten te monteren, de in Amerika gemaakte kasten heel dicht in de buurt komen van de prijs en voor mijn klanten van veel betere kwaliteit zijn. Als een klant een beperkt budget heeft, kun je nog steeds een hele mooie keuken maken door naar IKEA-kasten te moeten gaan.

De volgende stop is IKEA om zelf de bouwkwaliteit te controleren en te kijken of ik daar achter kan komen. Als je eenmaal een keukenontwerpset hebt, moet je naar RTA-kasten gaan kijken om je keukenverbouwing met een beperkt budget te voltooien. Als je keuken veel opbergruimte en een geweldige indeling heeft, maar er niet goed uitziet, zijn er betaalbare en eenvoudige upgrades van de keukenkast die je ruimte zullen verbeteren zonder de kosten, tijd of moeite van een grote renovatie. Het artikel suggereert niet dat goedkoop goed is of dat goedkoop beter is dan welk ander type of niveau van kasten dan ook.

Ze worden keukenkastdisplays genoemd, het type dat u ziet in bouwwinkels en in lokale onafhankelijke showrooms voor keuken- en badontwerp. Ze hebben mijn keuken volledig vernieuwd met deuren, keukenkasten en accessoires in de nieuwe shakerstijl, binnen een beperkt budget. Voor de kosten van een huurtruck beschikt u over een hele keuken aan goed ontworpen, fantastisch goedkope kasten. .

Leave Reply

Required fields are marked *